De organisatie van het Eigentijds Festival 2015

De website waar we afgelopen maanden hard aan gewerkt hebben is vannacht online gegaan! Het Eigentijds Festival 2015 is een feit. Alle informatie over dit super interessante en leerzame festival is te vinden op www.eigentijdsfestival.nl.  De eerste aanmeldingen zijn inmiddels al binnen!!

Het 21ste Eigentijds Festival, voor het eerst georganiseerd op ECOlonie in Frankrijk, zet aan tot verandering en stimuleert het bewustzijn . Het geeft je informatie die de blik verruimt en zet daar waar nodig de zaak eens flink op z’n kop. In de vele workshops, lezingen en activiteiten geeft het je praktische handvatten om daadwerkelijk zelf aan de slag te gaan binnen de thema’s Persoonlijke Ontwikkeling, Duurzaamheid en Mystiek.

Meer dan 80 workshops en activiteiten zijn uitgeschreven, en alle informatie over het verblijf, het eten, de locatie en het vervoer is beschikbaar.

Miedema Communicatie is onderdeel van de coördinatie groep die vorm geeft aan het festival. Op het festival kantoor onderhoudt zij de contacten met de workshopleiders en deelnemers, voorziet de website van informatie  en beeldmateriaal , verzorgt de administratie en adviseert op het gebied van marketing(communicatie) en technische doorontwikkeling.