Flower Power Markt – Voor duurzame informatie & inspiratie

Miedema Communicatie organiseert onder de naam Flower Power zondag 6 maart 2016 in Oudega (swf) de Flower Power Markt. Een markt met lezingen en workshops op het gebied van (h)eerlijk lokaal eten, ruilen, delen & repareren, natuurlijke gezondheid, zelf(voorzienend) aan de slag, en een creatieve & kleurrijke levensstijl.

Een dag om je te laten informeren en inspireren tot een duurzame, gezonde & kleurrijke levensstijl!

Wat is er te doen
Rocket Stove maken, zelf bijen houden, zingen, lekkere hapjes en drankjes, strunen over de markt, zaden & planten ruilen, lp’s draaien, repair café, ontmoeten en ontspannen, kruidentheeleuten, kleding & boeken ruilen, Groot mandala maken, en nog veel meer!

Kijk voor het aanbod en programma op: www.flowerpower.frl

Flower Power
Flower Power organiseert workshops, markten en andere leuke activiteiten op het gebied van duurzaamheid; (h)eerlijk lokaal eten, ruilen, delen & repareren, natuurlijke gezondheid, zelf(voorzienend) aan de slag, en een creatieve & kleurrijke levensstijl. Elkaar informeren & inspireren en gezelligheid staat centraal!

2 gedachten over “Flower Power Markt – Voor duurzame informatie & inspiratie”

  1. Ik wou je nog even vertellen dat ik vond dat je het super goed georganiseerd had! Echt fantastisch, het was zo goed opgezet dat dit eigenlijk bijna te klein was. Mensen waren allemaal enthousiast!

  2. Wat was het een succes de eerste Flower Power Markt. Ik heb genoten van alles, de aankleding, de leuke en prettige standhouders. De bezoekers en de blije klanten. De goede koffie en de heerlijke mosterd soep. Dank je wel ! Wat heb je het goed georganiseerd. Mijn complimenten en ik verheug me op de volgende editie.

    Zonnige groet!

Reacties zijn gesloten.